Ugedag | Morgenmad | Frokost | Aftensmad |
---|---|---|---|
Mandag | Æggekage med spinat og ost | Rester fra søndagens aftensmad | Grillet laks med asparges og citronsmør |
Tirsdag | Græsk yoghurt med blåbær og hakkede mandler | Laksepaté med frisk dild på agurkeskiver | Stegt kylling med ovnbagte grøntsager |
Onsdag | Scrambled eggs med tomat og avokado | Kyllingefyldte portobello svampe med spinat | Oksekød med grønt og flødesauce |
Torsdag | Græsk yoghurt med hindbær og chiafrø | Oksekødssuppe med grøntsager og kokosmælk | Grillet svinekød med grønne bønner og hvidløgssmør |
Fredag | Omelet med hytteost og grøn peber | Svinekødspandekager med salat og friske urter | Lammekoteletter med rosmarin og grillet aubergine |
Lørdag | Scrambled eggs med skinke og ost | Lammekød i grøntsagswraps med tzatziki | Stegt laks med broccoli og hvidløgsfløde |
Søndag | Græsk yoghurt med jordbær og valnødder | Laksefrikadeller med frisk spinat og citrondressing | Kylling i karry med blomkål og grønne ærter |