Ugedag | Morgenmad | Frokost | Aftensmad |
---|---|---|---|
Mandag | Æggekage med spinat og feta | Rester fra søndagens aftensmad | Kyllingebryst med ovnbagte rodfrugter og timian |
Tirsdag | Græsk yoghurt med blåbær og hakkede mandler | Kyllingecrepe med spinat og avokado | Grillet laks med dampet bok choy og sesam |
Onsdag | Scrambled eggs med tomat og basilikum | Laksetapas med urtedip og grøntsagsstænger | Oksesteak med broccoli og flødesauce |
Torsdag | Græsk yoghurt med hindbær og chiafrø | Okse-pho med spirer og lime | Grillet svinekød med ovnbagte tomater og hvidløgsdressing |
Fredag | Grillet halloumi med oliven og tomat | Svinekødswrap med knasende grønt og chilimayo | Lammekoteletter med ratatouille |
Lørdag | Scrambled eggs med chorizo | Lamme-gyros med tzatziki i salatblad | Bagt torsk med rosenkål og citronolie |
Søndag | Græsk yoghurt med jordbær og valnødder | Fisketacos i iceberg med salsa og avokado | Bøf med spinat og gorgonzola sauce |